Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Team Europe Кропивницький
Дата: 29 квітня, 11:26
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2024/04/29/-barkemp-evropeiski-tsinnosti-ukraini-.htm
афіша, 29 квітня, 11:26

​Баркемп “Європейські цінності України”

Team Europe Кропивницький

З нагоди Дня Європи команда експертів та експерток “Team Europe Кропивницький” запрошує всіх, кого цікавить тема європейських цінностей та ініціатив, до інтерактивного обговорення, котре відбудеться за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Це буде захоплюючий баркемп, спрямований на сприяння діалогу про ключові європейські цінності та розширення можливостей містян щодо практичного їх впровадження. Подія, запланована на вівторок, 7-го травня об’єднає громадських лідерів та лідерок, людей із бізнесу, студентів і студенток, представників і представниць влади для обміну ідеями.

У часи, коли розуміння та дотримання європейських цінностей є більш важливим, ніж будь-коли, ця подія слугуватиме платформою для діалогу та навчання. Присутні матимуть унікальну можливість поставити запитання безпосередньо експертам і експерткам, отримуючи цінну інформацію про європейську ідею та її принципи. Крім того, захід продемонструє практичні підходи до реалізації цих цінностей у громаді Кропивницького.

Серед основних моментів заходу – дискусії, зосереджені навколо урбан руху, неформальних освітніх ініціатив, що пропагують толерантність, а також сприяння підприємництву. Через інтерактивні сесії та панельні дискусії учасники та учасниці баркемпу дослідять, як ці ініціативи роблять відчутні зміни в Кропивницькому, надихаючи подібні починання по всій області.

Заступниця очільника ВЦА Катерина Колтунова, висловила свій ентузіазм щодо цієї події, зазначивши: «Коли ми святкуємо День Європи, дуже важливо думати про те, що нас об’єднує, і як ми можемо продовжувати підтримувати цінності, які визначають нашу європейську ідентичність. Подія надає молодим людям унікальну можливість поспілкуватися з експертами, поставити запитання та отримати практичні ідеї щодо побудови кращого та більш інклюзивного суспільства».

Подія підкреслює відданість Кропивницького діалогу, порозумінню та співпраці, що є основними стовпами Європейського Союзу. Надаючи молоді знання та сприяючи значущим зв’язкам між різними зацікавленими сторонами, місто Кропивницький прагне зробити свій внесок у світліше та згуртоване майбутнє для всіх.

Деталі щодо події:
Дата: Вівторок, 7 травня 2024 року. Початок о 13:00, тривалість - біля 1,5 години. Місце: вул. Володимира Панченка, 26 (Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі).

Доповідачі та доповідачки:

  • Катерина Колтунова, заступниця начальника Кіровоградської ВЦА
  • Віталій Останній, начальник управління комунікацій з громадськістю ВЦА
  • Ольга Ковальова-Алокілі, очільниця Регіонального фонду підтримки підприємництва
  • Олександр Кашлаков, очільник СКЦ “Задзеркалля”
  • Анастасія Дзюбак, редакторка сайту “Гречка Кропивницький”
  • Володимир Кравчук, приватний підприємець, бізнес-тренер

Запрошуємо ЗМІ відвідати та висвітлити цю пізнавальну подію, передаючи суть відзначення Дня Європи у Кропивницькому. Давайте разом відсвяткувати День Європи та почати змістовні розмови, які формують наше спільне майбутнє!

623Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: