Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 травня, 16:39
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/03/-spektri-novii-informatsiinii-proekt-dlja-veteraniv-i-tsivilnih.htm
новини, 3 травня, 16:39

«Спектри»: новий інформаційний проект для ветеранів і цивільних


В Україні для ветеранів та цивільних реалізується  новий інформаційно-аналітичний проєкт "Спектри", який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд спільно з Мілітарним. 


Мета проєкту — надати ветеранам платформу для обміну досвідом та ідеями, що допоможе їм у реінтеграції до цивільного життя, а також створити місток між ветеранами й суспільством через серію поглиблених інтерв'ю, освітній контент, майстер-класи та інтерактивні сесії. 


Ведуча проєкту "Спектри" — Катерина Супрун, журналістка Мілітарного. Перший гостем передачі став ветеран, засновник ветеранського видавництва та співведучий наступних програм проєкту "Спектри" — Марко Мельник.


- Зараз перед українським суспільством стоїть завдання розмити межу, щоб ветерани могли повертатися в цивільне життя й займати свою нішу, яка би не відокремлювала їх. Я розумію ветеранів як органічну частину суспільства. Й не має бути штучного поділу з боку цивільних, коли вони відмежували ветеранів, як ту категорію, яка платить свою ціну за перемогу на війні, а інша частина суспільства почувається комфортно, делегувавши повноваження із захисту. Такого поділу не повинно бути", — каже ветеран Марко Мельник.


Кожна з програм матиме свою тему й спікера. Гості з ведучими обговорюватимуть права, можливості, психологічну підтримку, реадаптацію, болі та прагнення ветеранів. 


Програма виходитиме щовівторка о 18:00 на ютуб-каналі Мілітарного. Перший випуск доступний за посиланням: 

https://youtu.be/3RiFH82PdEQ?si=qM2pXudYWcAxCpXY

https://www.facebook.com/krrada.official


400Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: