Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 травня, 14:03
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/04/ukraina-zapustila-globalnii-fleshmob-svitnaiiplechah-do-evrobachennja-2024.htm
новини, 4 травня, 14:03

Україна запустила глобальний флешмоб СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

Про старт глобального флешмобу із гештегом #WorldOnHerShoulders (#СвітНаЇїПлечах) повідомила організація BRAND UKRAINE.

Флешмоб — спільна  ініціатива організації BRAND UKRAINE та Міністерства закордонних справ України. Він стартував у соціальних мережах цифрової екосистеми України Ukraine.ua Facebook, Instagram та LinkedIn, що сумарно охоплюють понад 3 млн читачів із усього світу, та став частиною більш широкої кампанії на підтримку участі України в Євробаченні-2024.

На флешмоб організаторів надихнули слова пісні “Teresa & Maria”, яку цьогоріч на сцені Євробачення виконають представниці України  alyona alyona і Jerry Heil.

Флешмоб мав на меті не лише нагадати глобальній аудиторії про Україну, але й підкреслити силу та незламність жінок.

“Наша країна вийшла з глобальною ініціативою, що вкотре продемонструвала світові надзвичайно важливу роль жінок. Однією з наших ключових цілей було популяризувати образ українок, які не тільки вміють красиво співати, а ще й мають величезні силу, сміливість і жагу до перемоги. 

Упродовж останніх десяти років наші жінки воюють і рятують життя на фронті, займаються волонтерством, створюють благодійні фонди, розвивають бізнеси, закривають мільйонні збори, піклуються про дітей, борються з болем утрати коханих і продовжують жити. Вони несуть цілий світ на своїх плечах, — пояснює Марія Липяцька, голова BRAND UKRAINE. — У пісні, яка представляє Україну на Євробаченні 2024, є рядок: “Що б там не було, світ на її плечах” (“No matter what, the world is on her shoulders”). 

Ми прагнемо, щоб ці слова потрапили в серце кожного, хто їх почує, і щоб уся Україна, увесь світ, справді побачили й усвідомили складність викликів, які звичайні українки долають щодня”.

Флешмоб підтримують артисти, блогери, лідери думок і громадські діячі. Щоби стати його частиною, потрібно опублікувати на своїх сторінках у соціальних мережах розповідь і фото або відео жінки, чия історія вражає та надихає, із гештегом СвітНаЇїПлечах (WorldOnHerShoulders) та в супроводі пісні “Teresa & Maria”. Українців, які хочуть долучитися до флешмобу, організатори також закликають підтримувати українських виконавиць на Євробаченні та нагадувати іноземній аудиторії про нашу боротьбу, яка триває. 

340Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: