Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня, 16:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/24/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-zustrilisja-z-nastojateljami-hramiv-pravoslavnoi-tserkvi-ukraini.htm
новини, 24 квітня, 16:59

У Кропивницькому рятувальники зустрілися з настоятелями храмів Православної церкви України


Аби запобігти виникненню надзвичайних подій на Кіровоградщині у період релігійних святкувань, інспекторський склад підрозділів ДСНС проводить профілактичну роботу у християнських храмах. Правила пожежної безпеки в Україні загальнодоступні та відомі усім, проте, перед  Великоднем не зайвим буде нагадати настоятелям церков та вірянам про необхідність їх дотримання. У цей час у великій кількості запалюються свічки та лампадки, а, як відомо, джерела відкритого вогню завжди становлять небезпеку. Загроза займань збільшується у місцях масового скупчення людей, що тримають у руках та розміщують у Великодніх кошиках запалені свічки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 


Про те, як уникнути загорань та запобігти травмуванню і загибелі людей, пояснили надзвичайники під час бесід у культових спорудах Кропивницького сьогодні, 24 квітня. У першу чергу, настоятелям рекомендували привести у відповідність до встановлених вимог первинні засоби пожежогасіння. Також наголошували на необхідності утримання у належному стані електрообладнання, наполягали на тому, аби виключити можливість використання несправних та саморобних приладів. Особливу увагу звертали за забезпечення вільного доступу до евакуаційних виходів з приміщень, де проводитимуть богослужіння. 


Нагадали також і правила безпеки під час повітряних тривог та у разі виявлення підозрілих предметів у натовпі чи поряд з релігійними спорудами. 


Кожен співрозмовник отримав від рятувальників застережну листівку, яка допоможе швидко відновити у пам’яті зміст профілактичних бесід та дасть відповіді на інші безпекові питання.


                     

242Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: